Zoek
Witloofsalade met radicchio en eendenborst
8
20 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g gerookte eendenborst
2 limoenen (sap)
1 bakje kerstomaten
6 stronkjes witloof
1 radicchio
100 g speculaas
sesamolie
olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Voorbereiding
: Verwarm de oven voor op 180° C.
2
Leg de kerstomaten (met kroontje) in een ovenschaal. Besprenkel ze met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet ze 5 minuten in de oven.
3
Roer een vinaigrette van de sesamolie en het limoensap. Kruid met peper en zout.
4
Snij het witloof en de radicchio in stukjes. Maak aan met de vinaigrette.
5
Verdeel de salade over de borden en werk af met plakjes gerookte eendenborst, tomaatjes en verkruimelde speculaas.
Witloofsalade met radicchio en eendenborst is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gebraden kip, witloofsalade met rucola en sinaasappel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade met geitenkaas en sinaasappel
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofsalade met walnoten en roquefort
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept