Zoek
Carpaccio van tomaten met grijze garnalen
8
15 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 tomaten (liefst coeur de boeuf)
500 g grijze garnalen (gepeld)
250 g zure room
3 el pompoenpitolie
basilicum (enkele takjes)
koriander (enkele takjes)
bladpeterselie (enkele takjes)
peper
zout
Bereiding
1
Snipper de groene kruiden en meng ze met de room. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snij de tomaten in dunne plakjes. Verdeel ze over de borden. Kruid met peper en zout en bedruip met pompoenpitolie.
3
Verdeel de kruidenroom en de garnalen over de tomaten. Werk af met een plukje groen.
Carpaccio van tomaten met grijze garnalen is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept