Scampi’s met saffraansaus

8
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en pers de knoflook. Meng met het citroensap en 3 eetlepels olijfolie. Roer er de dille door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Pel de scampi’s en verwijder zo nodig het darmkanaal. Schep er de marinade door en zet 2 uur in de koelkast.
  • 3 Meng intussen de mayonaise met de vissaus en de saffraan. Kruid met peper en zout.
  • 4 Prik de scampi’s op satéstokjes en leg ze op de grill tot ze gaar zijn (of bak ze). Serveer ze met de dipsaus.

Scampi’s met saffraansaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampispiesjes met citrusvruchten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantje van asperges en scampis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept