Mozzarella op kruidenolie

2
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Kneus de teentjes knoflook. Halveer de zongedroogde tomaatjes.
  • 2 Verdeel de mozzarella, de knoflook, tomaat en basilicum over de bokaaltjes. Overgiet met olie tot alles onder staat en sluit de bokaaltjes.
  • 3 Laat de mozzarella 2 dagen trekken op een koele, donkere plek (niet in de koelkast).
  • 4 Versier de bokaaltjes met een mooi papiertje en een lint, waar je eventueel een rozemarijnkoekje aan vastknoopt. De bolletjes zijn heerlijk als aperitiefhapje.

Mozzarella op kruidenolie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept