Escargots met kruidenboter

8
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175° C. Laat de slakjes goed uitlekken. Hak met de keukenrobot de knoflook en de peterselie fijn. Doe er de boter bij. Bewerk tot een glad, romig mengseltje.
  • 2 Voeg er het paneermeel aan toe. Breng op smaak met een paar druppels tabasco, peper en zout.
  • 3 Schep een theelepeltje kruidenboter in elk slakkenhuisje. Leg er een escargot bij en schep er de rest van de kruidenboter op, tot het huisje goed gevuld is. Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Escargots met kruidenboter is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme escargotsalade
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Escargot's
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Escargots Onder Een Bedje Aardappelpuree
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Escargots Onder Een Bedje Van Puree
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept