Chocoladeganache

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de melk aan de kook met de room en het gespleten vanillestokje. Haal de pan van het vuur en laat een beetje afkoelen.
  • 2 Klop de eidooiers met de suiker tot een dikke witte massa. Schenk er al kloppend de warme melk bij. Giet alles weer in de pan en laat al roerend zachtjes indikken. De massa mag niet koken!
  • 3 Haal de pan van het vuur en laat de chocolade smelten in de warme crème. Roer af en toe goed om, tot de crème lauw is.
  • 4 Verdeel de crème over glaasjes en laat afkoelen. Werk tot slot af met een dotje zure room of opgeklopte slagroom.

Chocoladeganache is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Party Donuts
20 min
Bekijk recept
American paaspancakes met witte chocoladeganache en rood fruitcompote
30 min-
Bekijk recept
Chocoladeganache met esdoorn en karamel
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Duo van sabayon en chocoladeganache
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Party Donuts
20 min
Bekijk recept
American paaspancakes met witte chocoladeganache en rood fruitcompote
30 min-
Bekijk recept
Chocoladeganache met esdoorn en karamel
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Duo van sabayon en chocoladeganache
45 min Nagerecht
Bekijk recept