Zoek
Varkensgebraad Sint-Hubertus
6
60 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 varkensgebraad (1 kg)
1 wortel
1 ui
2 el aalbessengelei
1 el mosterd
2 el verse room
1 fles rode wijn
scheutje azijn
1 el olie
1 teen knoflook
1 takje peterselie
1 takje tijm
2 blaadjes laurier
3 jeneverbessen
10 zwarte peperkorrels
Bereiding
1
Zeef de marinade en bedruip er het vlees geregeld mee. Laat de rest van de marinade inkoken en voeg de gelei toe. Roer er de mosterd en een scheutje azijn door.
Varkensgebraad Sint-Hubertus is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Varkensgebraad Sint-Hubertus
80 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept