Everzwijnragout ’Grand veneur’

6
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los de suiker op in de azijn en laat inkoken tot stroop. Doe de stroop bij de wijnsaus. Roer er de porto, peperbolletjes, veenbessen, rodebessengelei en room door. Laat even inkoken.

Everzwijnragout ’Grand veneur’ is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

grand veneur saus met varkenshaasje
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindekroon met ’grand veneur’-saus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reekalfsnootjes 'Grand Veneur'
30-60 min -
Bekijk recept

Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van everzwijn met peperkoek en bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnragout met pancetta, salie en tomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnragout met mosterdsaus en polenta met olijven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept