Zuiders konijn

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de paprika’s, snij ze in blokjes (en verwijder zorgvuldig zaadjes en zaadlijsten).
  • 2 Verwarm de oven voor op 220° C.
  • 3 Braad de gekruide konijnenbouten kort aan alle kanten aan in de helft van de olijfolie. Leg ze in een ovenschaal. Doe er de paprika’s, de olijven en de knoflook bij.
  • 4 Breng de kippenbouillon aan de kook met de gedroogde tijm en de gepelde tomaten. Schenk bij de konijnenbouten.
  • 5 Dek af en zet de schaal 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 6 Leg de konijnenbouten op de voorverwarmde borden. Kruid de saus naar smaak bij met peper en zout. Roer er, van het vuur af, de rest van de olijfolie door.
  • 7 Serveer goed heet met gekookte aardappelen of (kleine) pasta.

Zuiders konijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sint-jakobsvruchten op zijn zuiders met knapperige croutons
Voorgerecht
Bekijk recept
Zuiders tomatenslaatje
0 min
Bekijk recept
Zeewolf met zuiders groentepannetje
0 min
Bekijk recept
Gegrilde zeewolf met zuiders groentestoofpotje
0 min
Bekijk recept