Ratatouillecrumble met marjolein

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Snij de uiteinden van de aubergine en de courgette en snij ze in grove stukken. Pel de ui en snij in grove stukken. Pel de tomaten en snij ze in stukken.
  • 3 Doe de groenten in een ruime braadpan met olijfolie en stoof ze een halfuur op een zacht vuurtje. Roer geregeld om. Breng op smaak met peper en zout en doe de ratatouille in een ovenschaal.
  • 4 Meng het paneermeel met de parmezaan, de marjolein en de boter tot een kruimelig mengsel. Breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Strooi de crumble over de ratatouille en zet 10 minuten in de oven, tot de crumble mooi goudbruin is. Ook lekker bij gegrilde kip of bij gebraad.

Ratatouillecrumble met marjolein is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip in sherry
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld varkenshaasje met pistachenoten, basilicum en parmigiano
Hoofdgerecht
Bekijk recept