Kabeljauwhaasje met amandelkorst en sabayon

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de wortels in fijne reepjes en de zure augurk in fijne blokjes.
  • 2 Verwarm de oven voor op 50° C.
  • 3 Breng de visfond aan de kook met de wijn, de helft van de blokjes augurk en de dille. Laat tot een kwart inkoken. Zeef het kookvocht en laat afkoelen.

Kabeljauwhaasje met amandelkorst en sabayon is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept