Perziken in rode wijn

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de bosbessen. Halveer de perziken. Laat de perziken, de helft van de bosbessen, de suiker en de rode wijn 20 minuten in een pan sudderen. Haal de perziken er met een schuimspaan uit.
  • 2 Voeg de honing en de kaneel toe aan de saus. Kneus de meegestoofde bosbessen. Laat de saus 5 minuten inkoken. Zeef de saus.
  • 3 Bak de pijnboompitten met de boter in een hete braadpan tot ze goudbruin kleuren.
  • 4 Verdeel de perziken over diepe borden. Besprenkel ze met de saus en werk af met de resterende bosbessen, de pijnboompitten en wat takjes munt.

Perziken in rode wijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept