Marsala-ijs met rozijnen

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Overgiet de rozijnen met marsala tot ze net onderstaan en laat ze een nacht weken.
  • 2 Meng in een kom 1,5 dl marsala met dooiers, suiker en kaneelpoeder. Mix tot een schuimige massa.
  • 3 Zet de kom boven een pan met heet water en blijf kloppen tot het mengsel bindt. Laat afkoelen.
  • 4 Klop de room half stijf en spatel hem door het marsalamengsel
  • 5 Giet de rozijnen af, laat even uitlekken en doe ze bij het ijsmengsel. Stort het in een diepvriesdoos en zet minimaal 2 uur in de diepvriezer. Of gebruik de ijsmachine.

Marsala-ijs met rozijnen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept