Gehaktballetjes met selder

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de selders, snij ze in niet te kleine stukken. Pel de ui en snipper hem fijn.
  • 2  
  • 3 Stoom de selders in 3 tot 5 minuten beetgaar boven een bodempje water. Fruit de uisnippers glazig in een nootje boter.
  • 4 Laat wat afkoelen.Vermeng het gehakt met de gefruite ui, het ei en de mosterd. Kruid eventueel bij met peper en zout.
  • 5 Maak balletjes van het gehakt. Bak ze in een koekenpan in boter goudbruin. Strooi er een theelepeltje suiker over, laat nog eentjes bakken. Zet ze even aan de kant.
  • 6 Bak in dezelfde pan, in ruim wat boter, de gestoomde selder 1 minuut. Kruid met peper en zout. Blus met de vleesbouillon en breng aan de kook.
  • 7 Doe er de vleesballetjes bij. Laat nog heel even doorwarmen. Lekker met aardappelpuree.

Gehaktballetjes met selder is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept