1 Spoel de selders, snij ze in niet te kleine stukken. Pel de ui en snipper hem fijn.
2
3 Stoom de selders in 3 tot 5 minuten beetgaar boven een bodempje water. Fruit de uisnippers glazig in een nootje boter.
4 Laat wat afkoelen.Vermeng het gehakt met de gefruite ui, het ei en de mosterd. Kruid eventueel bij met peper en zout.
5 Maak balletjes van het gehakt. Bak ze in een koekenpan in boter goudbruin. Strooi er een theelepeltje suiker over, laat nog eentjes bakken. Zet ze even aan de kant.
6 Bak in dezelfde pan, in ruim wat boter, de gestoomde selder 1 minuut. Kruid met peper en zout. Blus met de vleesbouillon en breng aan de kook.
7 Doe er de vleesballetjes bij. Laat nog heel even doorwarmen. Lekker met aardappelpuree.
Gehaktballetjes met selder is een recept van Libelle Lekker