Krulsla met perziken en ham

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel en droog de sla, scheur grote bladeren in stukjes.
  • 2 Doe de feta en de parmezaan in en mixerbeker, samen met de olijfolie, de balsamicoazijn en het citroensap. Pureer met de staafmixer. Leng eventueel aan met water tot de dressing dik vloiebaar is. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Spoel en ontpit de perziken, snij ze in kwartjes. Bestrijk de snijkanten met olijfolie en leg ze op de snijkant op de grill. Gril ze 3 minuten.
  • 4 Verdeel de sla, de ham en de perziken over de borden. Lepel er de dressing bij. Werk af met de noten en plukjes verse munt. Serveer meteen.

Krulsla met perziken en ham is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbroodje met brie
10 min
Bekijk recept
Boerensalade met feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept