Rijstkoekjes

8
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de preien in fijne ringetjes. Hak de pinda's. Kook de rijst gaar en laat 'm volledig afkoelen. 
  • 2 Stoof de prei en de lente-uitjes aan in een klontje boter. 
  • 3 Klop de eidooiers los en meng ze door de rijst met de prei, lente-ui, pinda's, kokosmelk, sojasaus, kerrie en bloem. Kruid met flink wat peper en zout. 
  • 4 Maak bolletjes van het rijstmengsel en duw die plat. Bak ze in wat hete boter tot ze aan beide kanten goudbruin zijn. Serveer lauw of koud. 

Rijstkoekjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstkoekjes van Ineke en Mascha
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete rijstkoekjes
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rijstkoekjes
20-30 min -
Bekijk recept
Rijstkoekjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Rijstkoekjes van Ineke en Mascha
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete rijstkoekjes
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rijstkoekjes
20-30 min -
Bekijk recept
Rijstkoekjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept