Zoek
Cake met geitenkaas
4
55 min
Libelle Lekker
Gebak
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eieren
125 ml melk
180 g geitenkaas
4 el honing
120 g geklaarde boter
150 g zelfrijzende bloem
4 el pijnboompitten (geroosterde)
1 tl oregano (gehakte)
1 tl peper
0.5 tl zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180° C.
2
Roer de bloem met de eieren, de melk, de honing, de boter en de geitenkaas tot een glad deeg. Kruid met peper en zout.
3
Roer er de pijnboompitten en de oregano door. Beboter een cakevorm en bestuif hem met bloem.
4
Schenk er het beslag in. Zet 45 minuten in de oven. Laat lichtjes afkoelen en stort op een rooster.
Cake met geitenkaas is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladetoetje
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept