Gemarineerd kalfsvlees met wijn

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175° C. Snipper 2 teentjes knoflook en halveer de rest. Schil de aardappelen en snij ze in stukken. 
  • 2 Roer een marinade van de wijn, de olijfolie, de mosterd, de knoflooksnippers, 2 afgeriste takjes tijm, nootmuskaat, peper en zout. Leg er het vlees in en zet het minimaal 4 uur in de koelkast. 
  • 3 Blancheer de aardappelen 5 minuten in gezouten kokend water. Haal het vlees uit de marinade en dep het droog.
  • 4 Zeef de marinade. Doe de aardappelen in een vuurvaste schaal. Kruid met peper en zout. 
  • 5 Verdeel er het vlees, de laurier en de halve teentjes knoflook over. Bedruip met 5 el van de marinade en zet 25 minuten in de oven. 

Gemarineerd kalfsvlees met wijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept