Zoek
Cordon bleu
8
30 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 kalfslappen
8 plakjes gekookte ham
3 eiwitten
8 plakjes kaas
30 g boter
30 g olie
50 g bloem
100 g paneermeel
Bereiding
1
Leg op elk lapje vlees een plakje ham, en daarop een plakje kaas. Vouw dubbel en steek vast met een prikker.
2
Klop de eiwitten los. Wentel de vleespakketjes eerst door de bloem, dan door het eiwit en tot slot door het paneermeel.
3
Verwarm de olie met de boter in een braadpan. Bak de cordon bleu's aan beide kanten goudbruin (niet té lang, zodat de kaas er niet uitloopt).
4
Lekker met groene sla en een pittig sausje
Cordon bleu is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met bleu de Gex
20 min
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleus
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept