Kalkoenfilet op de wijze van Languedoc

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon. Snij de tomaat in stukjes. Snij de champignons in plakjes. Pel en snipper de knoflook. Snij de aubergine in plakken van 1 cm dik.
  • 2 Rooster de kalkoenfilet in een grillpan. 
  • 3 Verhit de margarine in een pan en voeg de groenten en de knoflook toe. Kruid met peper (en zout). Laat even stoven. 
  • 4 Bind het groentenat eventueel met het maïszetmeel. 
  • 5 Verdeel de kalkoenfilets en de groenten over de borden en werk af met peterselie.

Kalkoenfilet op de wijze van Languedoc is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Welke wijn bij welk gerecht
0 min
Bekijk recept
Aubergineprutje
30-60 min -
Bekijk recept
Aubergineprutje
30-60 min -
Bekijk recept
Aubergineprutje
30-60 min -
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept