Zalmfilet met kappertjes en groene peper

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de zalm met peper en zout. Pers 1 citroen, snij de tweede in dunne schijfjes.
  • 2 Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de zalm ongeveer 2 minuten per kant. Besprenkel de vis met honing en citroensap. Blus met de witte wijn.
  • 3 Voeg de kappertjes , de groene peper en de rozemarijn toe. Neem de pan van het vuur en laat de zalm 4 tot 5 minuten verder garen onder deksel. Draai hem na ongeveer 2 minuten om. Breng de saus op smaak met een snuifje zout. Verdeel de vis over warme borden. Werk af met schijfjes citroen.

Zalmfilet met kappertjes en groene peper is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept