Rauwe sint-jakobsvruchten met boskoopsalsa

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de boskoop fijn. Snij de lente-uitjes fijn en hak de peterselie. Snij de sint-jakobsvruchten in dunne plakjes.
  • 2 Maak een salsa van de fijngesneden boskoop, peterselie en lente-ui en breng op smaak met limoensap.
  • 3 Verdeel de salsa met behulp van een serveerring in rondjes over de borden.
  • 4 Leg de plakjes sint-jakobsvruchten dakpansgewijs op de salsa, voeg wat olijfolie met citroen toe.
  • 5 Vorm met behulp van 2 koffielepels een quenelle van kaviaar en leg ze voorzichtig in het midden op de sint-jakobsvruchten. Werk af met zure room.

Rauwe sint-jakobsvruchten met boskoopsalsa is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept