2 Laat de chocolade samen met de boter smelten in een warm waterbad of in de magnetron.
3 Vermeng met de suiker en de vanillesuiker. Roer tot de suiker opgelost is. Doe er een na een de eieren bij. Roer telkens goed glad.
4 Vermeng de bloem met het bakpoeder en de geraspte kokosnoot. Strooi bij het chocolademengsel. Meng voorzichtig.
5 Leg het bakpapier in het bakblik. Schep het beslag in de vorm. Strijk de bovenkant glad met een spatel.
6 Bak 40 minuten in het midden van de oven. Laat de koek afkoelen in de vorm.
7 Laat de melkchocolade smelten in een warmwaterbad of in de magnetron. Vermeng met de kokoslikeur en de room.
8 Ontvorm de koek op een rooster. Haal voorzichtig het bakpapier weg. Bestrijk de bovenkant en de zijkanten met het chocoladeglazuur. Laat afkoelen en opstijven alvorens in blokjes te verdelen.