Paprikarolletjes

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de paprika doormidden en verwijder zaadjes en zaadlijsten. Rasp de belegen kaas en de parmezaan. Hak de tijm en oregano. Smelt de boter. 
  • 2 Leg de paprikahelften met het vel naar boven onder een hete grill tot het zwartgeblakerd is. Laat afkoelen in een plastic zak en verwijder het vel.
  • 3 Hak de paprika fijn en doe in een kom. Voeg er kaas, parmezaan, mayonaise, kruiden entabasco aan toe en meng goed. Kruid met peper en zout.
  • 4 Druk het broodkruim plat met de deegroller en besmeer beide kanten met boter. Verdeel he paprikamengsel over de sneetjes brood en laat een rand van 1 cm vrij. Rol op en zet vast met een cocktailprikker. Zet dit afgedekt minstens 2 uur in de koelkast.
  • 5 Verwarm de oven voor op 180° C. Snij de rolletjes doormidden en zet ze vast met een cocktailprikker. Leg op een bakplaat en bak in 10 à 12 minuten goudbruin. Bestrooi met watpaprikapoeder en serveer warm.

Paprikarolletjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikarolletjes met ansjovis en pijnboompitten
1u10 min
Bekijk recept
Paprikarolletjes met gehakt en courgetterisotto
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika ricottaroulade met pasta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Paprikarolletjes met ansjovis en pijnboompitten
1u10 min
Bekijk recept
Paprikarolletjes met gehakt en courgetterisotto
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika ricottaroulade met pasta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept