1 Snij de paprika doormidden en verwijder zaadjes en zaadlijsten. Rasp de belegen kaas en de parmezaan. Hak de tijm en oregano. Smelt de boter.
2 Leg de paprikahelften met het vel naar boven onder een hete grill tot het zwartgeblakerd is. Laat afkoelen in een plastic zak en verwijder het vel.
3 Hak de paprika fijn en doe in een kom. Voeg er kaas, parmezaan, mayonaise, kruiden entabasco aan toe en meng goed. Kruid met peper en zout.
4 Druk het broodkruim plat met de deegroller en besmeer beide kanten met boter. Verdeel he paprikamengsel over de sneetjes brood en laat een rand van 1 cm vrij. Rol op en zet vast met een cocktailprikker. Zet dit afgedekt minstens 2 uur in de koelkast.
5 Verwarm de oven voor op 180° C. Snij de rolletjes doormidden en zet ze vast met een cocktailprikker. Leg op een bakplaat en bak in 10 à 12 minuten goudbruin. Bestrooi met watpaprikapoeder en serveer warm.