Puree met trompettes de la mort

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de paddenstoelen fijn. Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water. 
  • 2 Doe de melk en de boter in een pannetje en verwarm ze, samen met de gehakte paddenstoelen. Haal van het vuur en laat de paddenstoelen weken en zacht worden.
  • 3 Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Maak de puree aan met de paddenstoelenmelk. Kruid eventueel met peper en zout. Overgiet met wat gesmolten boter.

Puree met trompettes de la mort is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenvelouté
1 uur-
Bekijk recept
Kip met trompettes de la mort
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenrisotto Met Trompettes De Mort En Pancetta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ribstukjes van ree met gebakken bospaddenstoelen
0 min
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept