Fettuccine met kip en paprikasaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de munt. Rooster de pinboompitten in een pan met anti-aanbaklaag. Bak de kip in de rest van de olie en snij in reepjes.
  • 2 Leg de paprika's 20 minuten onder de grill, tot de schil zwartgeblakerd is (keer ze ondertussen regelmatig). Laat afkoelen in een gesloten plastic zak. Pel ze en mix het vruchtvlees tot puree. Roer er 2 el olie door en verwarm op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout.
  • 3 Kook ondertussen de fettucine beetgaar in gezouten water. Laat uitlekken maar bewaar 1 el kookvocht en roer die door de saus.
  • 4 Verdeel de saus over de borden en schik er de fettucine op. Werk af met de kip, de pijnboompitten, de parmezaan en de munt.

Fettuccine met kip en paprikasaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Merluzzo Estate (zomerse kabeljauw)
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met pecorino en truffel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met walnoten en gorgonzola
Hoofdgerecht
Bekijk recept