Zalm met pesto en erwtjes

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180° C. Snij reepjes van 1 citroenschil met behulp van een zestemesje. Pers de citroen uit. 
  • 2 Besprenkel de zalmmoten met citroensap en laat 5 minuten trekken. Stamp de peperbolletjesfijn in de vijzel. Leg de zalmmoten in een ovenschaal en overgiet ze met de visfond. Pocheer 15 à 20 minuten in de oven.
  • 3 Stoom de aardappeltjes en de erwten (apart). Breng de erwtjes op smaak met peper en zout.
  • 4 Snij de resterende citroen in partjes. Druppel wat pesto over de vis en bestrooi met citroenzeste en zwarte peper. Serveer met aardappelen en de erwtjes en een partje citroen.

Zalm met pesto en erwtjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept