Minicroque met ham & korianderpesto

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de limoenschil. Pers de vrucht uit.
  • 2 Doe de koriander- en basilicumblaadjes in een vijzel, samen met 1 tl limoenschil, de parmezaan en een beetje olijfolie. Stamp alles fijn en schenk zoveel olijfolie bij als nodig voor een gladde pesto. Breng op smaak met peper, zout en limoensap.
  • 3 Rooster de sneetjes brood. Snij ze diagonaal doormidden.
  • 4 Besmeer de toastjes dun met boter. Beleg de helft ervan met ham. Lepel er wat pesto over en strooi er basilicumblaadjes op. Dek af met de rest van de toastjes. Steek vast met een cocktailprikker.
  • 5 Verdeel de croques over de borden en garneer met tomaatjes en pesto.

Minicroque met ham & korianderpesto is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met falafel en korianderpesto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kipsandwich met avocado
20 min
Bekijk recept
Linzensoep met korianderpesto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensnack van filodeeg en korianderpesto
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Cappuccino van grijze garnalen en hapjesassortiment
20 min Snack
Bekijk recept