Marsepeinen aardappeltjes

35
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de amandelen in een pan zonder vetstof en overgiet met kokend water. Giet na enkele minuten het water af en haal de velletjes van de amandelen. Dep ze droog met een keukenhanddoek. 
  • 2 Doe de amandelen met de suiker, het rozenwater, de amaretto en de amandelolie in de keukenmachine en mix tot een gladde pasta. Wikkel in plasticfolie en laat een nacht rusten.
  • 3 Kneed de volgende dag de marsepein tot een worst van ongeveer 1,5 cm dik. Snij in schijfjes van ongeveer 1 cm en rol er balletjes van.
  • 4 Rol de balletjes daarna door het cacaopoeder.

Marsepeinen aardappeltjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerststadje in de sneeuw
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Prinsessentaart
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Cranberry-boskoek
2 uur-
Bekijk recept