Zalmfilet met asperges en kappertjesdressing

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de kappertjes.
  • 2 Meng de yoghurt, de kappertjes en het citroensap. Kruid met peper en zout, leng aan met wat water.
  • 3 Kruid de zalmfilets met peper en zout. Bak ze 3 minuten op het vel in de olijfolie, in een pan waar een deksel op kan. Draai het vuur uit en zet er het deksel op. Laat zo nog 3 à 5 minuten garen.
  • 4 Gril of stoom ondertussen de asperges gaar.
  • 5 Verdeel de zalm over de borden. Leg er de asperges en de spinazie bij. Schenk er de dressing over.

Zalmfilet met asperges en kappertjesdressing is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginepastasalade met kappertjesdressing
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Yellowfin sole met kappertjesdressing
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-tonijnsalade met kappertjesdressing
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept