Praline van Aalsterse vlaai en stilton

16
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200° C. Snij elk vel filodeeg in 4 vierkantjes. Klop het ei los.
  • 2 Leg in het midden op elk vierkantje filodeeg een klein stukje Aalsterse vlaai en daarop een stukje stilton. Vouw het deeg dicht tot kleine pralines.
  • 3 Bestrijk de pralines met het losgeklopte ei en leg er een pijnboompitje op. Bak ze 6 à 7 minuten in de oven.
  • 4 Smelt de rest van de Aalsterse vlaai met wat witte wijn en balsamicoazijn in een pannetje tot het een smeuïge pasta is.
  • 5 Leg de pralines op kleine bordjes en werk af met 3 druppels gesmolten vlaai en een sprietje bieslook.

Praline van Aalsterse vlaai en stilton is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stilton met port en gekaramelliseerde peer
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kaaspie met gekaramelliseerde ui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yotam Ottolenghi's blauwekaastaartjes met ingemaakte rode biet en honing
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Praline torentje
75 min - Nagerecht
Bekijk recept
Praliné semifreddo met duo van coulis
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Broodsterretjes
10 min
Bekijk recept
Chocolade-eieren met praliné
15 min Nagerecht
Bekijk recept