Mosselen op z’n Marokkaans

2
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de knoflooktenen in fijne schijfjes en fruit ze in de olie in een grote stoofpot op heel zacht vuur. Voeg na 2 min. de tomaten toe, harissa naar eigen smaak en peper. Laat 15 min. op heel zacht vuur sudderen.
  • 2 Voeg de goed gereinigde mosselen toe, dek af en laat ze gedurende 4 min. op hoog vuur openstomen, schud ze af en toe.
  • 3 Voeg de koriander toe en dien meteen op in diepe borden. Serveer met brood.

Mosselen op z’n Marokkaans is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept