Taart met speculoos

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook altijd onder toezicht van een volwassene
  • 2 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 3 Smeer een grote taartvorm in met boter (of leg er bakpapier in). Leg het deeg in de vorm en druk het goed tegen de rand. Strijk met de vlakke kant van een mes over de rand (zo valt het overtollige deeg eraf).
  • 4 Breek de speculoos in kleine stukjes en doe ze in een grote steelpan. Voeg ongeveer de helft van de melk toe en dan de suiker. Verwarm op zacht vuur en roer tot alles goed gesmolten is.
  • 5 Neem de pan van het vuur, voeg de resterende melk toe en de losgeklopte eieren, meng goed. Giet deze bereiding in de taartbodem en bak de taart 30 min.
  • 6 Laat de taart volledig afkoelen en bestrooi ze met chocoladehagelslag.

Taart met speculoos is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept