Gegrilde garnalen met pesto van notensla

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gril de pijnboompitten lichtbruin in een antikleefpan zonder vetstof.
  • 2 Doe de notensla in de kom van de hakmolen, voeg de pijnboompitten toe, de kaas, de olie en eventueel het geperste knoflookteentje. Mix tot een homogene, niet te fijne pesto. Voeg een beetje peper en zout toe.
  • 3 Verwijder de kop van de garnalen en snij ze overlangs in 2 tot aan de laatste ring. Leg een vel bakpapier op de ovenplaat, schik de garnalen hierop (leg de 2 delen goed open) en bestrijk ze met pesto. Laat ongeveer 5 min. bakken onder de warme ovengrill.
  • 4 Dien onmiddellijk op met wat sla.

Gegrilde garnalen met pesto van notensla is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelslaatje met roquefort en amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla wrap met geitenkaas en Gandaham
10 min
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelen en kip uit de wok
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept