Kipfilets met look en verse tomaten

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter en de olijfolie in een sauteerpan. Bak er de kipfilets aan beide kanten goudbruin in op middelhoog vuur. Neem ze eruit en fruit er dan de fijngesnipperde sjalotten in op zacht vuur.
  • 2 Pel, ondertussen, de tomaten, verwijder de pitten en snij in blokjes.
  • 3 Doe de geperste knoflooktenen bij in de pan, roer 1 min. en bestrooi met bloem. Meng 1 min. en giet er geleidelijk aan 40 cl warm water bij. Voeg het verkruimelde bouillonblokje toe, de kruidentuil, de tomatenblokjes en de kipfilets. Laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout en voeg het fijngehakte basilicum toe.
  • 5 Dien meteen op. Geef er verse pasta bij of gewoonweg brood.

Kipfilets met look en verse tomaten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept