Tapas met chorizo en kwarteleieren

4
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de chorizo grof en bak de stukjes in een pan zonder vetstof op middelhoog vuur.
  • 2 Doe ondertussen vetstof in een koekenpan. Bak de kwarteieren tot spiegeleieren (Breek ze eerst op een klein bordje en laat ze in de pan glijden). Kruid met peper.
  • 3 Snij de piccolino’s middendoor en laat ze roosteren. Beleg elk stuk met chorizo, leg er een ei bovenop en serveer meteen bij het aperitief.

Tapas met chorizo en kwarteleieren is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktail met hardgekookte kwarteleieren
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept