Butternutgratin carbonara

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Bruin de spekjes in een pan zonder olie en laat ze uitlekken wanneer ze goudbruin zijn. Hou het braadvet bij.
  • 2 Snij de butternutpompoen in blokjes van ongeveer een cm groot. Laat ze stoven in de pan met het vet van de spekjes en de voorgesneden uien. Kruid met zout, peper en tijm en voeg de pompoenzaadjes toe.
  • 3 Doe de spekjes terug bij het geheel, meng en giet in een ovenschotel.
  • 4 Doe de room en de volledige eieren in een mengkom. Klop goed op en kruid. Giet over de pompoenblokjes en bestrooi daarna met de parmezaanse kaas. Schuif 20 minuutjes in de oven en serveer.

Butternutgratin carbonara is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept