Orechiette met spinaziecoulis

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de orechiette al dente, ofwel een minuut minder dan de aangegeven kooktijd.
  • 2 Blancheer ondertussen de spinazieblaadjes met een teentje look gedurende enkele seconden. Afgieten, vervolgens in water met ijsblokjes leggen om ze zeer snel af te koelen. Zo blijft er zoveel mogelijk chlorophyll behouden.
  • 3 Mix in een blender de uitgezwierde spinazie met de gevogeltefond (of groentefond), het teentje look, de olijfolie, zout, peper en nootmuskaat.
  • 4 Warm de coulis op in een pan, voeg de pasta toe en meng goed. Is de coulis te dik, voeg dan een beetje kookvocht van de pasta toe.
  • 5 Voeg er op het bord een goede schep ricotta aan toe.

Orechiette met spinaziecoulis is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Taartje van zalm met spinaziecoulis in tagliatelli
Bekijk recept

Orechiette met spek, kastanjepompoen en munt
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met andijvie en salie
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette met broccoli en rode ui
24 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette met broccoli en gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept