Zoek
Wafels met zalm
16
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g bloem
375 ml melk
100 g zachte boter
3 kleine eieren
20 g verse gist
4 sneetjes gerookte zalm in kleine stukjes
1 bosje gehakte dille
peper en zout
1.5 eetlepel olie
Bereiding
1
Verwarm de melk in een steelpan zonder te laten koken, voeg er de gist aan toe en los die op. Zet apart.
2
Doe de bloem in een slakom, samen met de eierdooiers, de boter, de olie, de melk, de zalm en de dille.
3
Breng op smaak met peper en zout.
4
Klop het eiwit stijf en roer dat voorzichtig onder het deeg. Laat een uurtje rusten op kamertemperatuur.
5
Verwarm het wafelijzer, vet het in en bak de wafels.
6
Verwarm het wafelijzer, vet het in en bak de wafels.
Wafels met zalm is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min
Nagerecht
Bekijk recept