Zoek
Carpaccio van biet, roquefort en vinaigrette van braam-duindoornthee
4
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 voorgekookte rode bieten
1 zakje groene thee met braam en duindoorn
1 dl water
160 g roquefort
60 g ongezouten pistachenoten
60 g goudgele rozijnen
0,5 dl crème de cassis (likeur)
peper en zout
Bereiding
1
Zet de thee. Laat het theezakje 10 min trekken in 1 dl heet water. Meng vervolgens samen met de crème de cassis en kruid met peper en zout.
2
Snijd de bietjes in flinterdunne plakjes met een mandoline (of met een heel scherp mes) en schik de plakjes op de borden.
3
Lepel de thee-cassisdressing over de carpaccio en brokkel er de roquefort over.
4
Hak de pistachenoten en strooi samen met de rozijnen over de carpaccio. Breng op smaak met peper en zout.
Carpaccio van biet, roquefort en vinaigrette van braam-duindoornthee is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept