Panna cotta met amandel-chocolade-rooibosthee

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet een pannetje op het vuur met de room en de suiker. Laat de 2 theezakjes erin trekken en laat de chocolade erin smelten. Breng aan de kook op een zacht vuurtje en roer regelmatig door.
  • 2 Week de blaadjes gelatine in voldoende koud water totdat ze soepel zijn.
  • 3 Knijp de blaadjes gelatine uit en roer ze onder de gekookte room.
  • 4 Meng goed want je wil geen klontertjes in je panna cotta.
  • 5 Giet daarna de room in glaasjes of kopjes en plaats voor minstens 2 u in de koelkast.
  • 6 Rooster de amandelschilfers en werk de panna cotta ermee af.

Panna cotta met amandel-chocolade-rooibosthee is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

KOMKOMMER EN ROOIBOSTHEE EN JELLIE SALADE
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Vanillethee Met Mandarijn
0-10 min -
Bekijk recept
Bisschopswijn - Vetmaaltijd fase 1
Bekijk recept
IJsthee met aardbei en rabarber
20 min
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept