Scampi’s met rode curry

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui fijn en snij de paprika in kleine vierkantjes. Schil en snij de appel in blokjes. Bak alles 5 min. aan in de olie in een wok op zacht vuur.
  • 2 Voeg de currypasta toe, roer 1 min., doe er dan kokosmelk bij. Laat 5 min. op zacht vuur sudderen.
  • 3 Pel ondertussen de scampi’s, maar laat er het staartje en de laatste staartvinnen aan. Doe ze bij in de saus, evenals het limoensap, de fish sauce en de suiker. Laat nog 5 min. sudderen.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout, voeg de gehakte koriander toe. Serveer goed warm met rijstnoedels.

Scampi’s met rode curry is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampispiesjes met citrusvruchten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantje van asperges en scampis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept