2 Zet een bord op een blad bakpapier en teken de vorm af.
3 Klop de eiwitten stijf en voeg beetje bij beetje de suiker toe terwijl je blijft kloppen. Voeg de azijn, de maïzena en het vanillepoeder toe en klop nog 1 minuut verder. Giet de bereiding in een spuitzak met gladde spuitmond en vul de cirkel, die getekend is op het bakpapier. Ga een tweede keer langs de buitenkant van de meringue zodat de zijkant hoger is dan de binnenkant. Zet gedurende 1 uur in de oven. Zet de oven uit, open de deur en laat de meringue afkoelen in de oven.
4 Haal de meringue uit de oven zodra hij op kamertemperatuur is.
5 Maak slagroom met de poedersuiker en het vanillepoeder wanneer je de meringue gaat opdienen en verdeel de slagroom over de meringue. Leg ten slotte de vruchten op de slagroom.
Pavlova met rode vruchten is een recept van Delhaize