Pavlova met rode vruchten

10
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150°C (met hete lucht).
  • 2 Zet een bord op een blad bakpapier en teken de vorm af.
  • 3 Klop de eiwitten stijf en voeg beetje bij beetje de suiker toe terwijl je blijft kloppen. Voeg de azijn, de maïzena en het vanillepoeder toe en klop nog 1 minuut verder. Giet de bereiding in een spuitzak met gladde spuitmond en vul de cirkel, die getekend is op het bakpapier. Ga een tweede keer langs de buitenkant van de meringue zodat de zijkant hoger is dan de binnenkant. Zet gedurende 1 uur in de oven. Zet de oven uit, open de deur en laat de meringue afkoelen in de oven.
  • 4 Haal de meringue uit de oven zodra hij op kamertemperatuur is.
  • 5 Maak slagroom met de poedersuiker en het vanillepoeder wanneer je de meringue gaat opdienen en verdeel de slagroom over de meringue. Leg ten slotte de vruchten op de slagroom.

Pavlova met rode vruchten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Pavlova
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaaspavlova
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova met rood fruit
20 min - Nagerecht
Bekijk recept