Varkenskoteletten gegratineerd met feta

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor.
  • 2 Verwarm 1 eetlepel olijfolie en de boter in een grote braadpan en bak de koteletten in korte tijd aan beide kanten goudbruin op vrij hoog vuur. Leg ze in een ovenschaal.
  • 3 Pel, ontpit en snij de tomaat in blokjes. Voeg de in ringetjes gesneden olijven toe, het geperste lookteentje, peper en 1 eetlepel olijfolie. Meng en verdeel over de koteletten. Bestrooi met de grof verkruimelde feta.
  • 4 Laat snel gratineren onder de ovengrill.
  • 5 Bestrooi met gehakte peterselie en dien meteen op met een partje citroen. Serveer met een komkommersalade en geroosterd pitabrood.

Varkenskoteletten gegratineerd met feta is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenskoteletten met groene olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde prei met tijm
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept