Gratin van knolselder en aardappelen en spek

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C.
  • 2 Schil de knolselder en de aardappelen en snijd beide in fijne plakjes met behulp van een mandoline. Boter je ovenschaal in en wrijf in met een teentje knoflook. Verdeel er de plakjes knolselder en aardappel over en kruid met peper en zout.
  • 3 Meng de room met het ei en klop los. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Giet het room-eimengsel over de groenteschotel zodat de groenten net niet onderstaan.
  • 4 Zet een pan op het vuur en bak de spekreepjes erin krokant. Laat de blokjes goed uitlekken op een velletje keukenpapier en strooi ze over de ovenschaal. Bedek met de gemalen kaas. Plaats de gratin in de oven en gaar deze gedurende 1 u.

Gratin van knolselder en aardappelen en spek is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept