Brownies met cashew- en hazelnoten

18
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 170°C.
  • 2 Snijd de boter in stukjes en warm ze zachtjes op in een kookpot. Voeg er de in stukken gehakte chocolade aan toe en laat smelten op een zacht vuurtje.
  • 3 Neem de pot van het vuur en voeg er de bloem en de suiker aan toe.
  • 4 Hak de cashewnoten fijn en voeg ze toe aan het deeg samen met de eieren. Meng goed.
  • 5 Bevochtig een ovenbakplaat en bedek ze met bakpapier. Giet het deeg erop en bak 30 min. in de oven.
  • 6 Laat de brownies afkoelen en haal ze van de bakplaat. Smeer er een laagje chocopasta bovenop. Bestrooi het hele oppervlak met hazelnootpoeder en laat 30 min. rusten in de koelkast.
  • 7 Snijd in vierkantjes.

Brownies met cashew- en hazelnoten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept