Risotto met algen, crème van waterkers en hazelnoten

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Rasp de kaas en hak de hazelnoten grof. Bedek een bakplaat met een vel bakpapier en verdeel de gehakte noten erover. Bestrooi met de helft van de geraspte kaas en rooster in de oven. Laat even afkoelen.
  • 3 Bak de risotto glazig in 1 el olijfolie en voeg beetje bij beetje warm water toe. Wacht telkens tot het water volledig opgenomen is door de risotto alvorens opnieuw water toe te voegen. Laat zachtjes pruttelen gedurende 20 min. Voeg de koude boter en de resterende kaas toe en meng. Kruid met peper en zout.
  • 4 Pluk de blaadjes waterkers en mix fijn met een scheutje water. Giet de room erbij, kruid met peper en zout en meng. Warm kort op.
  • 5 Serveer de risotto met de waterkerscrème en de geroosterde hazelnoten.

Risotto met algen, crème van waterkers en hazelnoten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept