Rundschenkel met fijne groenten en waterkers

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en hak de uien fijn. Kuis, droogzwier en ontdoe de waterkers van hun steeltjes. Wentel de stukken vlees in het meel en laat ze, 3 minuten aan iedere kant, in 25 g hete boter bruin worden. Bestrooi met peper en zout.
  • 2 Laat de rapen 5 minuten koken in gezouten kokend water. Laat ze uitlekken en daarna 10 minuten aanbraden in de pan, in de rest van de hete boter. Doe er peper en zout bij.
  • 3 Fruit de gehakte uien in 50 g hete boter, tot ze glazig worden. Doe de fijngesneden groenten erbij. Leg het deksel erop en laat nog 5 minuten braden op laag vuur.
  • 4 Giet er de witte wijn, de bouillon, de rundschenkels en de helft van de kruidkers bij. Dek af en laat 30 minuten sudderen op laag vuur.
  • 5 Doe de rest van de kruidkers erbij en laat nog 1 minuut braden op laag vuur. Dien onmiddellijk op en zet de rapen apart op tafel.

Rundschenkel met fijne groenten en waterkers is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept