Rodekoolchutney met blauwe bosbessen

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de rodekool in een stoofpot samen met de suiker, azijn, honing, gember, mosterd en nootmuskaat.
  • 2 Meng goed en breng langzaam aan de kook. Laat 20 min verder koken op een zacht vuurtje en roer regelmatig om.
  • 3 Spoel de rozijnen en bosbessen onder stromend warm water.
  • 4 Voeg ze aan de bereiding toe en laat nog 30 min verder koken op een zacht vuurtje: de rodekool moet lichtjes knapperig blijven. Laat afkoelen.

Rodekoolchutney met blauwe bosbessen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Eendenborst met rodekoolchutney
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept