Zoek
Chinese fondue
4
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eetlepels bieslook, fijngesnipperd
1 eetlepel kerriepoeder
1 cm gember, in staafjes gesneden
1 l groentebouillon
225 g kippenlapjes, in reepjes gesneden
1 teentje look, fijngehakt
225 g rundvlees (minuutsteak), in reepjes gesneden
1 dl sojasaus
150 g tijgergarnalen
250 g yoghurt
zout, peper
Bereiding
1
Sausen: giet de sojasaus in een kommetje. Zet opzij.
2
Meng een potje yoghurt met het kerriepoeder. Giet in een kommetje en zet opzij.
3
Meng vervolgens de resterende yoghurt met de bieslook, zout en peper. Giet in een kommetje en zet opzij.
4
Verwarm de groentebouillon met de gember en de look.
5
Leg het rundvlees, de kipreepjes en de garnalen op een serveerschaal.
6
Giet de bouillon in een fonduepan en zet deze in het midden van de tafel.
7
Elke gast kan met een kleine zeef wat vlees of garnalen laten garen in de bouillon.
8
Dan kan men het vlees en de garnalen op smaak brengen met de sojasaus en er bieslook- of kerriesaus bij nemen.
Chinese fondue is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Fondue Savoyarde
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept